Sunčan Dan
Ukupna cena:

Bestway bazen djakuzi bez grejača 260x71cm 54101

 • Bestway bazen djakuzi bez grejača 260x71cm 54101
 • Bestway bazen djakuzi bez grejača 260x71cm 54101-1
 • 54,188.00 RSD

  Ovaj artikal je trenutno rasprodat

  Sunčan dan se trudi da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.

  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Isporuku vrši kurirska služba na teritoriji Srbije. Troškovi isporuke ne zavise od mesta isporuke, već isključivo od mase pošiljke i računaju se za celokupnu pošiljku. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.

  Cenovnik dostave:
  masa pošiljke - cena isporuke u rsd
  do 20 kg - 349 rsd - za plaćanje unapred
  do 20 kg - 390 rsd - za plaćanje pouzećem
  20 - 50kg - 540 rsd
  50 - 70kg -1162 rsd
  70 - 100 kg - 1440 rsd
  Preko 100 kg svaki dodatni kg se naplaćuje 23.26 rsd

  Product name: Bestway bazen djakuzi bez grejača 260x71cm 54101
  Manufacturer code: 54101

  Specifikacija proizvoda

  Bazen djakuzi bez grejača 260x71cm Bestway 54101

  Opis artikla:
  Bazen đakuzi bez grejača je sklopivi jacuzzi za dvorište u kome možete uživati pod vedrim nebom bez potrebe da instalirate preskupe fiksne jacuzzi sisteme u svojoj bašti. Montaža je krajnje jednostavna i moguće ju je obaviti za svega 10-tak minuta. Nakon što je montaža obavljena i bazen đakuzi napunjen vodom, dvoljno je uključiti pumpu i automatski sistem za kontrolu počinje sa radom. Voda će početi da cirkuliše a 80 mlaznica da izbacuje vazdušne mehuriće. Jačinu mlaza mehurića i temperaturu vode možete podešavati preko digitalnog kontrolnog panela sa ekranom. Pumpa se napaja strujom napona 220 V iz standardne utičnice. Pored zagrevanja vode i pravljenja mehurića, filter pumpa obavlja konstantnu filtraciju vode odstranjujući mehaničke nečistoće. Filtracija se obavlja preko odgovarajućeg filtera koji se postavlja u telo pumpe. U kompletu uz bazen đakuzi bestway dobijate dva filtera, jedan je ugradjen u pumpu dok je drugi predviđen kao rezervna jedinica. Takođe, filterska pumpa konstantno kontroliše pritisak vazduha u bazenu i po potrebi ga doduvava tako da o tome više ne morate brinuti.Nakon upotrebe, Bestway bazen đakuzi možete pokriti odgovarajućim poklopcem koji takodje dobijate u kompletu. Poklopac usporava hlađenje vode i sprečava prljanje vode čvrstim telima iz atmosfere (prašina, lišće i sl).

  Tehničke karaktersitike:
  Zapremina: 900 litara
  Kapacitet: 4 osobe
  Ugrađen sistem za masažu mehurićima vazduha sa 80 mlaznica
  Filterska pumpa za odstranjivanje mehaničkih nečistoća iz vode
  Pumpa istovremeno pravi mehuriće
  Naduvava se pomoću filterske pumpe, nije vam potrebna dodatna pumpa
  Jednostavna montaža za 10-ak minuta
  Napajanje pumpe 220V preko kabla dužine 4.5 m
  Dno bazena napumpano i udobno za sedenje
  Pokrivka sa kopčama kada se ne koristi

  Pitanja i komentari

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  *Maksimalno se trudimo da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama. Ipak, ljudski je grešiti, pa zbog toga ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.
  ×
  Caption